KLUB SHAMBALLA

Svečano otvorenje novog programa SSelection

04.10.2012 u 19:35

Bionic
Reading

Veliko svečano otvorenje kluba Shamballa započinjemo novim programom pod nazivom SSellection te pod glazbenom palicom DJ Inava Costea koji je pravi mash-up tvor

Klub krasi najljepši interijer u gradu i posjeduje vrhunsku tehniku (prije svega sound & light) i uz novo vodstvo, politiku i novi programski koncept, spreman je za sam vrh ponude zagrebačkog clubbinga.

Modni tjedan u Zagrebu osigurat će vam modno-glazbenu atmosferu kao i mogućnost osvajanja karata putem naše nagrade igre /detalji na fan page/. Sve obožavatelje mode pozivamo da se zabave na našem after partyu. Uživajte u modnoj večeri s našim fashionistima gdje se sve vrti oko najbolje odjevenog i najrasplesanijeg.

Za svečano otvorenje za vas smo pripremili najprodavanija pića Jameson i medicu po niže navedenim cijenama.

DJ Inav Coste, inače poznat kao rezident DJ programa Popup i Cirkus, zabavljat će vas pregrštom new age glazbe do ranih jutarnjih sati!


Pridružite nam se ove subote, 6.  10. od 23 sata u Shamballi i otvorite s nama novu sezonu u kojoj ćete se svake subote moći zabaviti uz novi program SSelection, čiji je programski sadržaj sastavljan uz puno kreativnosti te u skladu s aktualnim svjetskim klupskim trendovima.