30. RUJNA U DOMU SPORTOVA

The Cult stižu u Zagreb

19.05.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Veliki The Cult prvi put stiže u Zagreb. Koncert će održati 30. rujna 2009. u Domu sportova, u sklopu svjetske turneje 'Love'

Na radost obožavatelja, The Cult na ovoj turneji izvodi cijeli album 'Love' koji je jedan od najboljih i najprodavanijih (preko 2,5 milijuna prodanih kopija) u karijeri benda, no na repertoaru će se naći i mnogobrojni hitovi sa svih ostalih albuma.

Album 'Love' iz davne 1985. godine donio je velike hitove poput 'She sells sanctuary', 'Revolution', 'Nirvana' ili 'Rain', koji su ostali zapisani u povijesti rock'n'rolla. Predvođen fenomenalnim Ianom Astburyjem na vokalu i Billyjem Duffyjem na gitari, The Cult je u turneju uvrstio Zagreb kao jedini grad u ovom dijelu Europe. Uskoro kreće prvi paket ulaznica koje će se moći kupiti samo na jednom pretprodajnom mjestu u Zagrebu, dok će ostatak ulaznica biti pušten u prodaju naknadno.

Nakon odličnog nastupa 2007. godine na Drava rock festivalu, ovo će biti drugi posjet The Culta Hrvatskoj, a iz menadžmenta benda stižu najave nezaboravnog rock showa uz mnogobrojna iznenađenja.

Tportal.hr poklanja po jednu ulaznicu dvoje najbržij čitatelja koji odgovore točno na nagradno pitanje!

Po jednu ulaznicu osvojili su Nikola Halagić i Ana Brajković. Čestitamo!

 



The Cult: 'She sells sanctuary'