TOLMIN 2013

Potvrđeno još sedam bendova za Metaldays

02.10.2012 u 14:29

Bionic
Reading

Nastup na festivalu Metaldays koji će se održati od 21. do 27. srpnja iduće godine u Tolminu, Slovenija, potvrdilo je još sedam novih bendova

Early Bird paket već je prodan u rekordnom roku, a u prodaju su krenule i fan pack te tjedne ulaznice.

Metaldays 2013 okupit će još sjajnih glazbenih imena, među kojima su njemački Powerwolf, jedan od najatraktivnijih metal bendova uživo, Irci Primordial, bend koji na poseban način spaja keltsku narodnu glazbu s metalom, death/thrash 'razarači' Legion Of The Damned, poznati norveški ekstremni dvojac Enslaved i Tsjuder, švedski blackeriShining i portugalski 'old-school' metalci Attick Demons

Festival se održava u Sotočju, između dviju planinskih rijeka, Tolminke i Soče, jedne od najčišćih rijeka u Europi, i za opuštanje ima dvije plaže. Ali dvije rijeke nisu jedini razlog zašto je Sotočje lijepo. Tolmin se nalazi samo 65 km od obale Sredozemnog mora i zaista daje pravi osjećaj odmora.

Također, kojom god cestom putovali, ona će vas voditi kroz Alpe, a ambijent će jednako zadiviti i metalheadse i obitelji s djecom. Metaldays se održava na području koje je dio Nacionalnog parka Julijske Alpe.

Early Bird paketi u količini od 2000 komada rasprodani su u rekordnom roku, sada je u prodaji ženski i muški fan package 1 i 2, koji sadrži tjednu ulaznicu, majicu i CD, a njegova cijena je 139 eura (plus pretprodajna naknada i poštarina).

Tjedne ulaznice koštaju 129 eura (plus pretprodajna naknada i poštarina), a cijena ulaznice na festivalu bit će 149 eura.

Detaljnije o festivalu Metaldays 2013: