CD-OVI ZA MALO PARA

Trodnevna outlet ponuda - Glazbena Arena

25.09.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Nekoliko stotina atraktivnih domaćih i stranih naslova, akustični koncerti i druženja sa zvijezdama, kratki je rezime i najava Glazbene Arene koja će se od 28. do 30. rujna (petak, subota, nedjelja) održati na Trgu Dalmacija Arena centra u Zagrebu

Da su CD-ovi pristupačni svakome, pokazat će ponuda brojnih izdanja, pa tako i Aquarius Recordsa već od 19,99 kn, a po povoljnim cijenama će se na prodajnom štandu naći i određena količina najnovijih studijskih albuma kao što su album Nine Badrić 'Nebo', Massima 'Dodirni me slučajno', Urban&4 'Kundera', ili Marka Tolje 'Ljubav u boji'. Jednako će se tako moći kupiti izdanja iz stranog kataloga Universal Music Grupe izvođača kao što su U2, Metallica, Guns N' Roses, Keane, Kaiser Chiefs, The Cure, a nema sumnje da će i ostale diskografske kuće pripremiti svoja iznenađenja.

U subotu s početkom u 17.30 najavljeni su akustični koncerti, druženja i potpisivanja albuma sa zvijezdama Aquarius Recordsa, dok će ulogu domaćina preuzeti Dražen Turina Šajeta. Vrata Glazbene Arene otvaraju se u petak, 28. rujna u 10 sati.