NAGRADNJAČA

Tko je osvojio novi album Kawasaki 3P-a

29.05.2009 u 10:29

Bionic
Reading

'Idu Bugari' je u samo nekoliko dana postao najprodavaniji album u Hrvatskoj, a Kawasaki 3P najavljuje njegovu veliku koncertnu promociju u Hrvatskoj i šire, u sklopu koje će nastupiti i na T-Mobile INmusicu. Tportal.hr u suradnji s Dancing Bearom poklanja svojim čitateljima tri primjerka novog albuma

Bend je osnovan 1993. te je nakon vrlo kratkog vremena stekao kultni status u gradu. Njihov zaštitni znak postao je zvuk bubnja, dvije bas gitare i glas, s neizostavnim trubačem i/ili saksofonistom.

Šira javnost ih je upoznala 2003. kada su provokativnim nastupom na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije šokirali sve i istovremeno stekli opću naklonost. Iste godine izdali su svoj prvi album 'Kawasaki 3P', kojim su pobrali nagradu Porin za najbolji album alternativne glazbe te nezavisnu rock nagradu Crni Mačak za nadu godine.

Do izlaska novog albuma prošlo je šest dugih godina, a promjene članova do kojih dolazi u međuvremenu učinile su bend zvučno znatno čvršćim, tehnički potkovanijim i trubački upečatljivijim.

Dobitnici su:

Maša Musulin
Josip Jagačić
Katarina Peter

Nagrada će bit poslana poštom na kućnu adresu.