NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert slavnog kvarteta Il Divo

15.09.2012 u 12:09

Bionic
Reading

Najpoznatiji svjetski klasični multinacionalni kvartet Il Divo prvi put, u sklopu europskog dijela svjetske turneje, dolazi u Hrvatsku, u Arenu Zagreb 17. rujna. Tom prilikom za svoje smo čitatelje pripremili dvije ulaznice za koncert i CD grupe Il Divo!

Svjetska turneja započela je u veljači, a kvartet (Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler) nastupa na najpoznatijim mjestima diljem svijeta. Na svojoj četvrtoj svjetskoj turneji promovira najnoviji album 'Wicked Game'. Zanimljivim vokalnim spojevima i jedinstvenim opernim aranžmanima osvojili su milijune slušatelja te pokrenuli klasičnu multinacionalnu senzaciju.

Na posljednjoj održanoj turneji 'An Evening With Il Divo' (2009), koncerti su rasprodani u više od 130 gradova te su primili Billboardovu nagradu (the Billboard Breakthrough Award) za jednu od najvećih i najuspješnijih turneja godine. Nova scenografija obećava zapanjujuću vizualnu i glazbenu kombinaciju najboljih pjesama te premijernih izvedbi s najnovijeg albuma.

'Il Divo je savršen spoj moderne opere, kazališta i koncertne izvedbe. Redatelju je privilegij stvoriti vizualno okruženje pozivajući publiku na kazališno putovanje njihove glazbe', rekao je umjetnički redatelj Brian Burke. Izgled pozornice bit će elegantan i profinjen, no uz šarm koji posjeduju ova četvorica vrlo je vjerojatno kako velik dio publike neće previše pozornosti obraćati na popratne sadržaje.

Dvije ulaznice za koncert i CD je osvojila Klaudija Brizić

Ulaznice se podižu od 17 do 19 sati na press blagajni Arene (južni ulaz, prizemlje) uz predočenje osobne iskaznice.