tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+11
Split
+14
Dubrovnik
+13

NAGRADNJAČA

Vodimo vas na otvorenje X Cluba

Tportal.hr vas vodi na otvorenje X Cluba - novog, elitnog i po mnogo čemu drugačijeg noćnog kluba od onih koje ste do sada imali prilike uživati. X Club svoja će vrata premijerno otvoriti u subotu, 15. rujna, s početkom u 23 sata i to svečanim partyjem kojem će nazočiti velik broj osoba iz svijeta estrade, ali i onih koji si žele začiniti večer nečim posebnim, kad je noćni život u pitanju. A mi smo pripremili 2x2 ulaznice za svoje čitatelje.

Datum objave:
13.9.2012 14:00

Zadnja izmjena:
14.9.2012 10:14

Vezane teme

X Club je mjesto u kojem će sigurnost i udobnost gostiju biti zaštitni znak, dok će ekskluzivnost postati ono po čemu će nas svatko prepoznati.

Izlasci i provodi o kakvima ste maštali postat će stvarnost, a svaka vaša želja će se ostvariti ulaskom u X Club.

Bez teksta će ostati i najzahtjevniji, što zbog usluge kojom će se malo koji klub u gradu Zagrebu moći pohvaliti, što zbog pomno birane glazbe, što zbog dodatnih sadržaja i efekata koji će Vas, jednom riječju, oduševiti.


Po dvije ulaznice su osvojili:

Dino Pavičić
Ivan Nikšić213960,213885,213868,213314

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr