MEDIKA OPET U POGONU

AKC Medika: Klash Bash-Back with a Bang!

07.09.2012 u 10:26

Bionic
Reading

AKC Medika, u prostoru kluba Attack, odlučila je udarno obilježiti početak jesenske sezone

AKC Medika još će jednim elektro-alternativnim događajem na noge podići i opravdati privrženost raje zagrebačkoj 'underground' sceni. Nakon povratka iz ljetne skitnje, opadajuću temperaturu zasigurno će podići, posebno u poklonika elektronske glazbe.

Attack je prostor ustupio Analogue Klash kolektivu iz Ljubljane koji nakon sjajnog partyja kojim je Medika završila prošlu 'live-act' sezonu drugi put organizira plesnu poslasticu radnog naziva Klash Bash: Zagreb edition 2, a za one koji nisu upoznati, uključivat će cijeli repertoar od dubstepa, drum and bassa, electropopa do tropical bass ritmova. Potaknuti zasluženo sjajnim feedbackom prvog Klash Basha, održanog prošloga ljeta, vraćaju se u punoj snazi i na mjestu zločina otvaraju novu sezonu cjelonoćnih mrdoguza, uz line-up koji obećava još upečatljiviju i snažniju izvedbu od prijašnje.


Headliner ovog partyja je ni manje ni više nego otkačeni njemački techno/electro/house DJ sirKris koji objavljuje za Shax Trax etiketu. Zanimljivo je nabrojati i neke od poznatih glazbenika s kojima je surađivao, kao što su Play Paul, Mixhell, kao i Feadz and Leeroy Thornhill (iz popularnih Prodigyja).

Njemu, rame uz rame došavši iz daleke Venezuele, pred zagrebačkim ljubiteljima svega što klub iz Pierrotijeve nudi, svoj će set odvrtjeti i Dr. Klash. Hrvatski dvojac, Smoke and Coke Artist, KIL Digital, izvest će indie/electro-pop, a Marmat će se, kao i uvijek, pobrinuti da prezentira jačinu i snagu nu-rave/funk/indie beata.

Ne bi li vam do sitnih jutarnjih sati i prvih zraka sunca slučajno ponestalo energije na samom kraju Analogue Klasha pobrinut će se braća Dr. Klash i Von Meister, koji cross-genre setom jednostavno natjeravaju na ples do zore.
Vrata kluba se otvaraju u 21 sat, a za upadnicu, prije ponoći treba izdvojiti 15, a nakon ponoći 25 kuna.