AKO SE NAPIJEM DO SMRTI

Pogledajte novi spot Urbana&4

04.09.2012 u 10:16

Bionic
Reading

'Ako se napijem do smrti, volio bih da me ti, tata, nosiš kroz noć' stihovi su novog singla za koji je snimljen i spot čiju premijeru možete pogledati upravo sada

'Ako se napijem do smrti (Mol)' novi je singl Urbana&4, s albuma/EP-ja 'Kundera', i ujedno prva pjesma s izdanja za koju su Riječani snimili videospot.

Nakon radnog ljeta koje je zaključeno odličnim koncertom 'Operacija Minor' na Malom Brijunu, što je ujedno bio i koncert zatvaranja sezone Ulysses teatra, novim singlom i spotom bend najavljuje da će i jesen biti jednako aktivna.

Spot je snimljen u Rijeci, a u glavnim ulogama odlično su se snašli Damir Urban i četvorka, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman. Osim njih, u spotu glumi i Nebojša Zelić, glumac i prijatelj benda, koji je malu ulogu ostvario i u spotu za pjesmu 'Black Tattoo'.

Režija je povjerena Radislavu Jovanovu Gonzu, s kojim je bend već surađivao u više navrata, a supotpisuje ju Anita Jovanov.

'S obzirom na to da je pjesma ozbiljna, pokušali smo spotom otvoriti neku novu priču i pogled na nju, odnosno potrudili smo se napraviti spot u kojem bend neće biti baš toliko uobičajeno ozbiljan', kaže Damir Urban.

Ako se napijem do smrti