ZBOG DAVEOVOG ZDRAVLJA

Otkazan i zagrebački koncert Depeche Modea

14.05.2009 u 18:25

Bionic
Reading

Nakon što su zbog iznenadnih problema sa zdravljem frontmena Davea Gahana otkazani koncerti Depeche Mode u Ateni i Istanbulu, na veliku žalost domaćih fanova ovog popularnog benda, neće se održati ni zagrebački koncert najavljen za četvrtak, 21. svibnja

Kako stoji u službenom priopćenju organizatora Lupa Promotion, zbog daljnjih intenzivnih zdravstvenih komplikacija Davea Gahana, prouzrokovanih gastroenteritisom, Depeche Mode je morao otkazati nadolazeće koncerte na njihovoj turneji Tour of the Universe. Dave Gahan trenutno je podvrgnut daljnjim liječničkim pregledima.

Depeche Mode i Lupa Promotion ispričavaju se svim svojim fanovima zbog te neugodne situacije i Daveu žele brzi oporavak. Daljnje informacije bit će objavljene pravovremeno.

Bit će otkazani sljedeći koncerti Depeche Modea:

16. svibnja, Bukurešt, Rumunjska, Izvor Park
18. svibnja, Tuborg Green Fest Sofia, Bugarska, Vasil Levski Stadium
20. svibnja, Tuborg Green Fest Beograd, Srbija, Park Ušće
21. svibnja, Tuborg Green Fest Zagreb, Hrvatska, Arena

Organizator također moli kupce ulaznica da ih ne vraćaju na prodajna mjesta. Uskoro će biti objavljeno priopćenje s informacijama o novim datumima umjesto datuma koji su otkazani, ili o potpunom otkazivanju navedenih koncerata.

Inače, svjetska turneja popularne britanske grupe Depeche Mode Tour of the Universe počela je 10. svibnja u Izraelu, a završetak je predviđen u veljači 2010. u Latinskoj Americi.