Glazba NEZAOBILAZNA STANICA NA ŠPANCIRFESTU

Panski dvori odašilju pozitivne vibracije

  • Autor: tportal.hr
  • 29.8.2012 14:49:25
  • 29.8.2012 13:06:15

Ove godine posjetitelji iz ponude unutar Panskih dvora mogu sami birati svoju idealnu kombinaciju zabave i opuštanja uz sadržaje koje nudi Pan te tako stvarati vlastiti mozaik pozitivnih emocija po kojima je Špancirfest nadaleko poznat

U dvorištu Galerije na Stančićevom trgu u Varaždinu smješteni su Panski dvori koji posjetiteljima Špancirfesta nude sve potrebno za vrhunsku uživanciju, a posebni gosti Panskih dvora izvođači su Špancirfesta.

Kao dugogodišnji pokrovitelj Špancirfesta, Pan i ove godine sadržajno prati i obogaćuje festival osiguravajući jedinstveni prostor i priliku za opuštanje, dobru zabavu i neizostavno osvježenje za sve posjetitelje. Panski dvori nude zabavu i osvježenje na jednom mjestu.

Opuštena atmosfera, mnoštvo različitih događanja na jednom mjestu i odabir zabave i osvježenja iz raznolike ponude može poslužiti kao opis Panskih dvora koji se nalazi u dvorištu Galerije na Stančićevom trgu.
Tu je za svakoga po nešto! Svi željni razgovora o velikim i malim temama mogu navratiti do Brbljaone od kuda se uživo emitira program Radija Sjeverozapad. Tako posjetitelji zavaljeni u ležaljke mogu uživati u live svirci, a u posjet na kratke radio razgovore dolaze i posebni gosti – izvođači Špancirfesta.

S pivcem u ruci posjetitelji se mogu udobno smjestiti i u Gledaoni gdje će biti 'podvoreni' izborom zanimljivih kratkih igranih filmova s potpisom renomiranih hrvatskih redatelja poput Tuluma Dalibora Matanića koji je osvojio mnoga međunarodnih priznanja među kojima je i Grand Prix za najbolji film na festivalu kratkog filma u Bruxellesu.

Pan je za sve kreativne nastrojene pripremio i prostor Stvaraone gdje će posjetitelji svoje dojmove i iskustva Špancira moći pretočiti u jedinstveni mozaik doživljaja.

Za sve one koji zabavu nastavljaju u kasnim noćnim satima, Pan je u okviru svoje akcije 'Nemoj piti i voziti' osigurao besplatan prijevoz do Party pozornice Arena, uz gradsku sportsku dvoranu na Dravi, na kojoj se održava After Špancirfest. Polazna točka je Trg slobode (pored crkve Sv. Nikole) - sportska dvorana ArenaTrg slobode, a polasci s Trga slobode bit će svakih pola sata od 23 sata do 6 ujutro.

211416,210838,207802,207425
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više