NAGRADNJAČA

Alex Kenji u Revelinu

27.08.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Kraj velike i uspješne ljetne sezone u Culture Clubu Revelin obilježit će se gostovanjem talijanskog tech house majstora Alexa Kenjija u petak, 31. kolovoza. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice!

Nakon desetak godina na sceni Alex Kenji iza sebe ima čak pedesetak izdanja. Multitalentirani talijanski glazbenik posljednjeg dana kolovoza pokazat će zbog čega njegove stvari vrte svi, od Petea Tonga i Tiesta do Justicea i Rogera Sancheza. Alexovi besprijekorni setovi prošetat će od deep housea do žešćih, techno orijentiranih stvari, sve u cilju razdrmavanja kluba do temelja.

Prvi dubrovački nastup pojačat će i proslava Alexovog rođendana na što je on sam skrenuo pažnju. Uz rođendan najavljujemo i posebnu akciju samog Revelina kojom se svim stanovnicima Dubrovnika omogućava da uz dvije kupljene ulaznice treću dobiju potpuno besplatno! Na taj način se ekipa kluba zahvaljuje svojim sugrađanima na podršci tijekom sezone koja je, prema prvim dojmovima, iznimno uspješno vratila Dubrovnik na mapu mladih ljudi iz cijelog svijeta

Ulaznice za nastup Alexa Kenjija već su u prodaji po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa.

Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com

Po dvije ulaznice su osvojili:

Bruno Krnetić
Domagoj Tomaši
Anamaria Bjelopera
Luko Staničić
Andreo Bezić