POŽURITE PO SVOJU KARTU

U prodaji još 100 ulaznica za koncert Peppersa

22.08.2012 u 11:58

Bionic
Reading

Zbog iznimne potražnje za ulaznicama, bend je pustio u prodaju dio ulaznica koje je prethodno rezerviran za prijatelje i suradnike. Oduševljeni interesom publike za koncert, odlučili su razveseliti najveće hrvatske fanove s dodatnih stotinu ulaznica za HOT PIT

Svi ljubitelji jednog od najtraženijih bendova današnjice imaju još jednu priliku za kupnju ulaznice za 'najljući' dio Hipodroma!
Red Hot Chili Peppers u Hrvatskoj sviraju prvi put, 29. kolovoza na Hipodromu u Zagrebu. Članovi benda kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će prvi put svirati u Zagrebu. Poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe.

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima koncerta Red Hot Chili Peppersa odobrava komercijalnu povlasticu u visini 40 posto od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Povlastica se može koristiti od 28. do 30. kolovoza, isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag. Da bi ostvarili popust, pri kupnji karte i u povratku putnici trebaju osoblju pokazati ulaznicu za koncert.

Povlastica vrijedi i za putnike koji na koncert putuju iz Slovenije. Osigurajte i vi na vrijeme svoje mjesto na Hipodromu.

Ulaznice za najveći rock spektakl ove godine mogu se kupiti na svim benzinskim postajamaPetrola, na svim prodajnim mjestima Eventima te online na eventim.hr (na navedenoj adresi može se naći popis svih prodajnih mjesta).