tportal.hr

Zagreb
+6
Osijek
+7
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+7
Split
+9
Dubrovnik
+11

LJETNA PJESMA

'Dalmatinac i Dalmatinka' postali hit na internetu

Veseli me što sam ostvario suradnju s dragom mi prijateljicom Lidijom Bačić koja je vrhunska pjevačica, a namjeravam s njom otputovati i u Australiju, gdje sam ja već domaći, rekao je Mladen Grdović

Datum objave:
21.8.2012 16:45

Zadnja izmjena:
21.8.2012 19:51

Pjesma 'Dalmatinac i Dalmatinka' koju je Mladen Grdović otpjevao s Lidijom Bačić zauzima prva mjesta na top-ljestvicama, a u kratku vremenu postala je gotovo i milijunaš po broju klikova na YouTubeu.

'Veseli me što sam ostvario suradnju s dragom mi prijateljicom Lidijom Bačić koja je vrhunska pjevačica, a namjeravam s njom otputovati i u Australiju, gdje sam ja već domaći. Osjetio sam da će pjesma 'Dalmatinac i Dalmatinka' biti veliki hit, što se i dokazalo milijunom klikova na YouTubeu, i zato je jedna od glavnih pjesama na mom novom albumu. I Lidija će je također staviti na svoj novi CD. Nema nastupa gdje se ta pjesma ne traži', rekao je Mladen Grdović.

Zadovoljna je suradnjom i Lidija Bačić koja je od samog početka vjerovala u uspjeh pjesme.

'Mislim da će ta pjesma ostati i da će se pjevati. Odlične su reakcije na nju na svim mojim koncertima, a posebno me veseli što je dobar prijam i u drugim regijama izvan Dalmacije', rekla je Lidija.


199893,194171,189669,170722

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr