ZA LJUBITELJE SOULA

Macy Gray u Tvornici kulture

20.08.2012 u 23:15

Bionic
Reading

Odličan glas, poznati hitovi, glazbeni spektakl i predstavljanje novog albuma 'Covered', za koji se svi slažu da je njezin kreativni vrh. Ulaznice za koncert u Tvornici kulture koji će se održati 25. studenog 2012. su u prodaji na svim Eventim prodajnim mjestima po cijeni od 180 kuna

Darovita i popularna, Macy Gray je počela oduševljavati fanove otkad je izdala prvi album 'On How Life Is' 2000. Taj album je polučio singl 'I Try' te su album i singl postali globalni hitovi i osvojili nekoliko Grammyja i MTV-jevih nagrada, uz preko 25 milijuna prodanih albuma i uspješnu glumačku karijeru.

U industriji u kojoj je počelo nedostajati pravih umjetnika, izgradila je svoju viziju, stvarajući glazbu koja preskače barijere žanrova od eksperimentalnog soula do alternativnog rocka, od retro diska do hip hopa. Njen umjetnički integritet i inovativnost pridobio joj je fanove diljem svijeta, uključujući i glazbenike poput Johna Frusciantea, Erykah Badu, Gang Starra, Mos Defa i Pharaoah Monche.

Neformalnom ljubitelju glazbe, novi album Macy Gray 'Covered' se čini kao nešto neočekivano - budući da album sadrži pjesme indie rock bendova koje je Macy odlučila reinterpretirati na svoj način. No, 'Covered' nije tipičan cover album. 'Covered' redefinira kakva obveza to je i kakva može biti, što album čini pravim projektom Macy Gray.

'To su pjesme koje bih vjerojatno napisala u drugom životu', kaže Macy Gray u svom prepoznatljivu stilu te dodaje kako 'te pjesme točno opisuju njeno trenutno raspoloženje - ljubavne pjesme pune mračnih elemenata'.

Ulaznice su od danas u prodaji na svim EVENTIM prodajnim mjestima po cijeni od 180 kuna.