20. LIPNJA

Limp Bizkit u izvornoj postavi stiže u Varaždin

13.05.2009 u 14:56

Bionic
Reading

Limp Bizkit 20. lipnja nastupa u Varaždinu u sklopu svjetske turneje na kojoj će bend svirati u izvornoj postavi

Nakon gotovo osmogodišnje stanke, povratak na scenu u izvornoj postavi najavljuje jedan od najpoznatijih predstavnika nu-metal glazbe, Limp Bizkit. Frontmen benda Fred Durst već mjesecima priprema nove instrumentale koji će zapaliti scenu i vratiti ih na tron nu-metal glazbe.

Varaždin je jedan od 25 gradova u kojima će Limp Bizkit održati koncert u sklopu svjetske turneje pod nazivom Unicorns N' Rainbows Tour, i to 20. lipnja u Areni Varaždin. Naš grad će se, kao jedna od destinacija svjetske turneje Limp Bizkita, tako naći u društvu europskih metropola kao što su Milano, Beč, Pariz i Prag.

Limp Bizkit nastao je 1995. godine i već su na samim počecima, sprijateljivši se s DJ Lethalom, eksperimentirao s elementima hip hopa i 2/2 punka, čime je postao jedan od najznačajnijih predstavnika new metal glazbe. Novi album pod nazivom The Unquestionable Truth part II bend će promovirati u sklopu turneje i svojim fanovima omogućiti pregršt dobrog zvuka.

Dosad su izdali četiri uspješna studijska albuma, Three Dollar Bill Yall$, Significant Other, Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water i Results May Vary, te imaju preko 50 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

Zbog burne karijere koja im prethodi, za bendom se uvijek dizala medijska prašina, što zbog raznih incidenata, brojnih kontoverzi ili pak žustrih svađa unutar benda.

Svi obožavatelji Limp Bizkita, njihovog efektnog zvuka te prodornog glasa frontmena Freda Dursta, ulaznice po cijeni od 200 do 250 kuna mogu kupiti na svim ovlaštenim mjestima Ticketproa i na www.ticketpro.hr. Za sve dodatne informacije posjetite www.lupapromotion.hr ili www.arena-varazdin.hr.

 



Limp Bizkit: 'Behind blue eyes'