'JAKO LIJEPO MJESTO'

Tom Jones šarmom i glasom zapalio Pulu

15.08.2012 u 09:57

Bionic
Reading

'Jako lijepo mjesto. Nikad nisam pjevao u nečem tako starom', rekao je Sir Jones pulskoj publici koja je oduševljeno pratila svaku njegovu pjesmu

Prepuna pulska Arena pjevala je i plesala s Tomom Jonesom na njegovu sinoćnjem koncertu. Bio je to njegov drugi koncert u Hrvatskoj, što je oduševilo mnogobrojne obožavatelje ovog velškog slavuja.


'Jako lijepo mjesto. Nikad nisam pjevao u nečem tako starom', rekao je Sir Jones pulskoj publici koja je disala uz ritam bluesa, soula i rocka. Koncert je otvorio pjesmom 'Hit or miss' sa zadnjeg albuma 'Spirit in the room', a nastavio puno poznatijom obradom pjesme Randyja Newmana 'Mama told me not to come' s iznimno uspješnog albuma 'Reload'.

Dakako, na koncertu nisu izostali ni stariji hitovi poput 'Green, green grass of home' koji je publika pratila ovacijama. Sve u svemu, legendarni Tom Jones zna kako se radi posao pa je mnogobrojna publika kući otišla i više nego zadovoljna.

Kako javlja Glas Istre, interes za koncert bio je ogroman. Upravo zato organizatori su odlučili netom prije koncerta pustiti u prodaju i dodatne ulaznice.