Glazba TALIJANSKI TJEDAN U DUBROVNIKU

Danny Roma i Amorhouse u Revelinu

  • Autor: tportal.hr
  • 14.8.2012 14:08:18
  • 14.8.2012 12:01:03

Nakon Riva Starra talijanski tjedan u Culture Clubu Revelin zaokružit će dupli nastup dvojice eminentnih DJ-eva i producenata s juga Italije. U subotu, 18. i nedjelju, 19. kolovoza svoje setove izvest će Nicola Amoruso aka Amorhouse i Danny Roma

Nicola Amoruso aka Amorhouse DJ-iranjem se počeo baviti već sa 14 godina i u nekoliko sezona postao važan dio house scene talijanskog juga. Svoje vještine brusio je u klubu Divinae Follie gdje nastupa uz bok DJ-evima poput Davida Moralesa, Martina Solveiga, Spillera, Little Louie Vege i Boba Sinclaira. Setovi mu variraju od deepa do tech housea, prema osjećaju koje dobije od publike na plesnom podiju, a istančani glazbeni ukus odveo ga je u mnoge poznate svjetske klubove po SAD-u, Francuskoj i Španjolskoj.

Talentirani 25-godišnji DJ i producent Danny Roma nastupati je počeo u 16 godini, a proslavio se postavši rezident u klubu Divinae Follie i objavivši singl 'Polka Divina'. Energični nastupi koji variraju od euro dancea do progressive housea proslavili su ga u klubovima širom Italije, a remiksevi 'Carnaval de Paris' i 'Me Not A Gangsta' pokazali su da je u pitanju producent o kojem će se još puno pričati.

Ulaznice za nastupe Dannyja Rome i Amorhousea po cijeni od 50 kuna moći će se kupiti na blagajni Revelina.
209218,208030,208840,207595
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više