ARTPOP JE NOVA PROVOKACIJA

Lady Gaga snima novi album

07.08.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Buntovna pjevačica već je počela najavljivati novi album/projekt nazvan Artpop te vrlo jasno napomenula da će biti još izazovniji od prethodnog

Kontroverzna zvijezda razveselila je svoje brojne obožavatelje novom informacijom preko Twittera i potvrdila da već nekoliko mjeseci u svom glazbenom laboratoriju 'kuha' projekt pod znakovitim naslovom Artpop

Prošlog tjedna 26-godišnjakinja je pozirala s novom tetovažom na nadlaktici. Crnom tintom dala je tetovirati izjavu - 'novi album, nova tinta', svojevrsnu objavu o radu na trećem studijskom albumu koji će biti objavljen početkom 2013.

'Kad pišete o mojem novom albumu/projektu nazvanom Artpop, obavezno unovčite naslov koji otkriva sve detalje', sarkastično je poručila predstavnicima medija.

Lady Gaga trenutačno je na svojoj turneji Born This Way koja uključuje 110 koncertnih nastupa diljem svijeta. Kraj se predviđa tek sljedeće godine: nakon obilaska europskih gradova, trebala bi završiti u Latinskoj Americi. U međuvremenu će ambiciozna performerica ostvariti i filmski debi u filmu 'Machete Kills', redatelja Roberta Rodrigueza, čija se premijera predviđa za listopad.

Publika je već naslutila da Lady Gaga radi na novim pjesmama za vrijeme turneje jer je nedavno otpjevala novu pjesmu za malu ekipu obožavatelja okupljenu oko njezinog auta za vrijeme boravka u New Yorku.

Njezin zadnji album dugo je držao prvo mjesto britanskih glazbenih ljestvica s hitovima Judas i The Edge of Glory te joj je donio naslov četvrte najbogatije osobe 2011. na Billboardovoj ljestvici, sa zaradom višom od 16 milijuna funti godišnje.