NAGRADNJAČA

David Morales u Splitu

02.08.2012 u 08:56

Bionic
Reading

Svjetski poznati DJ David Morales 10. kolovoza će nastupiti u Discotheque Rivi u Splitu, a mi vam poklanjamo 3x1 ulaznicu!

David Morales je upravo je izdao treći singl s novog albuma 'Stay', čiji remiks paket sadžava potpuno novu interpretaciju singla od strane Brune Roblesa & Felipea Kavala, Joea T Vannellija, Ruia Da Silve, Marka Alstona i samog Davida Moralesa.

U 2012. Morales otkriva da je još uvijek na vrhu svog žanra, o čemu govori i veliki uspjeh njegovog posljednjeg albuma te prvog singla 'You Just Don't Love Me' i onog koji je uslijedio nakon njega 'Golden Era' s Roisin Murphy čime svakako napominje da njegovo vrijeme nije prošlo.

U to ćemo se imati priliku uvjeriti 10. kolovoza na najvećem glazbenom spektalu ovog ljeta na splitskoj Rivi. Nastupa uz superstar DJ-a Sebastiana Ingrossa iz mega-popularnog trojca Swedish House Mafia, rezidenta projekta Pillea te domaće snage Active Line Six, E-Base i mladog Kloxa.

Požurite po svoje ulaznice jer cijena za dva dana poskupljuje s 160,00kn na 220,00kn. Ulaznice možete kupiti svakim danom od 10h-24h u prodajnom šatoru na Rivi te u sustavu Eventima i Port.hr. Cijena fan pita je 320,00kn, a V.I.P. ulaznice po cijeni od 700,00kn možete kupiti u agenciji Smokvina.hr

Po jednu ulaznicu su osvojili:

Ivan Jakir
Vedran Nevešćanin
Žana Trlin