tportal.hr

Zagreb
+1
Osijek
+1
Pula
+5
Rijeka
+6
Zadar
+2
Split
+8
Dubrovnik
+9

NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Stop Making Sense festival

Treća po redu proslava hedonizma, sunca, glazbe i dobre zabave, zauzet će svoju poziciju u Tisnome, ovogodišnjoj centralnoj lokaciji koju će dijeliti svi festivali koju su se zadnjih godina održavali u Petrčanima. A mi vam poklanjamo dvije ulaznice!

Datum objave:
1.8.2012 13:45

Zadnja izmjena:
2.8.2012 11:06

Vezane teme

Od 2. do 6. kolovoza kroz boat partyje, dvije pozornice i klub Barbarellas procirkulirat će impresivna imena koja vas neće ostaviti nimalo ravnodušnima dok vas noge budu tjerale na ples.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 500 kn u pretprodaji. Dnevna karta s kojom možete ući i u klub Barbarellas iznosi 100 kuna u pretprodaji, a na blagajni festivala 120 kuna. Ulaznica samo za Barbarelas klub iznosi 50 kn u pretprodaji, a 70 kuna na festivalskoj blagajni. Ulaznice za festival potražite u pretprodaji u sustavu Eventim, a dnevne karte na blagajni festivala po istaknutim cijenama moguće je kupiti samo uz predočenje hrvatskih identifikacijskih dokumenata i flyera. Ulaznice za partyje na brodu, po cijeni od 150 kuna, potražite na stranicama stopmakingsense.eu.

Pogledajte festivalsku satnicu


Po jednu festivalsku ulaznicu su osvojile:

Barbara Bunjevčević
Helena Klarić


204930,203939,205939,205951

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr