REVOLUCIJA U PARIZU

Madonna razbjesnila obožavatelje

27.07.2012 u 21:41

Bionic
Reading

Umjesto da diva oduševi obožavatelje intimnim koncertom za koji su izdvojili od 90 do 280 eura, Madonna ih je razbjesnila

Koncert pop dive Madonne održan je u četvrtak navečer u pariškoj Olympiji, a bio je uživo prenošen na YouTubeu. Umjesto da Madonna svojim nastupom oduševi vojsku obožavatelja, do petka ujutro na streamu su onemogućeni komentari te je imao čak 12.000 'dislikeova'.

Osim toga, na istoj su se stranici pojavili i filmići koji prikazuju nezadovoljstvo obožavatelja. Oni su nakon preranog odlaska dive s pozornice počeli skandirati, zviždati, izvikivati: 'Srami se!' i: 'Povrat novca!', a čuli su se i povici poput: 'Kujo!', prenosi Huffington Post.

Poziv da se koncert komentira na Twitteru organizatorima se obio o glavu s obzirom na to da su korisnici to iskoristili kako bi se požalili na činjenicu da je Madonna nastupala 45 minuta i pritom otpjevala osam pjesama.

Dvorana, u koju stane oko 2.700 ljudi, rasprodana je u pet minuta, a karte, koje su mogli kupiti samo članovi Madonninog fan kluba, koštale su od 90 do 280 eura.