DISCOTHEQUE RIVA 2012.

Dvodnevna disko manija uskoro zahvaća Split

26.07.2012 u 14:04

Bionic
Reading

Kao uvod u mega party koji će se 10. kolovoza održati na spektakularnoj ljetnoj pozornici splitske Rive, Discotheque Riva i Totalni FM 9. kolovoza građanima grada Splita i njihovim gostima poklanjaju Super Disco.fm Night

Na Super Disco.fm Nightu kroz retrospektivu disco priče, od kraja 60-ih, kroz 70-e i 80-e vodit će vas DJ Lucca Montecchi, jedan od onih čiji nastupi već godinama pune klubove diljem zemlje.

Montecchi će vas voditi kroz erotične pjesme poput 'Love To Love You Baby' od Donne Summer, hitove za koje su zaslužni nezaboravni ABBA i Boney M, podsjetit će na Grace Jones, Gloriu Gaynor, Patty Labelle, Thelmu Houston i mnoge druge koji su tijekom trajanja disco groznice nastupali pod svjetlucavom disko-kuglom pozornice sad već legendarnih klubova poput Studia 54.

Program počinje u 19 sati traje do jedan sat na Rivi, i sve to 9. kolovoza. Već sutradan na redu su Sebastian Ingross, član grupe Swedish House Mafia i majstor house glazbe David Morales te domaći izvođači: Pille kao rezident projekta, Active Line Six, E-Base, Klox. Ludnica na splitskoj Rivi započinje od 19 sati i traje do 4 sati.

Nakon završetka spektakla na Rivi, započinje after party u Imperiumu, jednom od klubova s najljepšim interijerom na Jadranu, koji se može pohvaliti i nezaboravnim pogledom na Rivu i Palaču.

Redovita cijena ulaznice je 160 kuna, a od 1. kolovoza cijena je 220 kuna. Cijena fan pita je 320 kuna, a cijena VIP ulaznice iznosi 700 kuna. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i Port.hr, a VIP. ulaznice u agenciji Smokvina.hr