Glazba NAGRADNJAČA

Tamara Obrovac na Ljetnom kinu Vis

  • Autor: tportal.hr
  • 27.7.2012 10:50:08
  • 25.7.2012 8:03:25

Podijelite s nama toplo ljetno jazz večer na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu - Ljetnom kinu Vis, koje će u sklopu Viškog Ljeta 2012, prvi puta nakon dugog niza godina (čak 26) otvoriti vrata i koncertnoj publici i to u petak, 27. srpnja uz genijalni Tamara Obrovac transhistria ensemble!

Nakon završenog Valamar Jazz festivala te nekoliko ljetnih koncerata s Tamara Obrovac quartetom, Tamara na Vis dolazi s Transhistria ensemblom, u sklopu ljetnog mini toura koji počinje 26. srpnja u Murskoj Soboti, a završava 19. kolovoza u Dubrovniku.

Pjevačica, flautistica, skladateljica i autorica tekstova Tamara Obrovac, jedna je od najznačajnijih i najsvestranijih osobnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni. Alkemijom s izvanrednim glazbenicima njenog internacionalnog transhistria ensemblea koji vješto i prirodno spaja elemente istarske i mediteranske glazbe, jazza s elementima suvremene glazbe, postiže nevjerovatnu lakoću izričaja svojstvenu zaista samo najvećim umjetnicima. Njihovi su nastupi prožeti spontanošću, inventivnim improvizacijama, slobodom, humorom i snažnom komunikativnošću.
Uz internacionalnu koncertnu aktivnost Tamara sklada glazbu za kazalište i film, za što je višestruko nagrađivana.


Po dvije ulaznice su osvojile:

Danijela Hećimović
Marija Šoufek


Imena dobitnika bit će na popisu na ulazu u koncertni prostor od 22 sata.


205758,204558,205384,205767
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više