NAGRADNJAČA

DJ Axwell u Dubrovniku

23.07.2012 u 09:38

Bionic
Reading

Niz gostovanja superstar DJ-a u Culture Clubu Revelin u srpnju zaključit će jedan od najpopularnijih disc jockeya današnjice, megauspješni house producent i član supergrupe Swedish House Mafia – Axwell koji će nastupiti u četvrtak, 26. srpnja. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice!

Mag house muzike i DJ kome je glavna deviza da usreći ljude pred kojima nastupa stiže u Dubrovnik u sklopu svoje duge radne ljetne sezone. Samo u srpnju i kolovozu nastupit će čak 34 puta, a 8. kolovoza ima rezerviranu nemoguću misiju - dva nastupa u jednom danu. Prvo će svirati u Opiumu u Barceloni, a zatim i u klubu Ushuaia na Ibizi.

Ovaj multitalentirani producent i DJ naporno radi i objavljuje već desetak godina tijekom kojih se od klupske atrakcije prometnuo u globalni fenomen koji puni dvorane i arene od Miamia i Ibize do Dubrovnika. S obzirom da sve što dotakne pretvori u zlato nije čudo da na popisu remixeva ima Madonnu, Adele, Coldplay, Faithless, Ushera, Nelly Furtado i mnoge druge. Ipak, njegov solo rad i rad unutar globalnog fenomena Swedish House Mafie ono je što ga čini jednim od najtraženijih glazbenika na planeti.

Na sceni je prisutan od 2000. godine, a singl 'Feel The Vibe' iz 2004. ga je lansirao među zvijezdea, a već godinu dana kasnije uspjeh je ponovio s hitom 'Watch The Sunrise'. Kao etablirani producent i remikser do sredine prošlog desetljeća imao je na kontu petnaestak singlova i više od 50 remikseva, da bi 2007. s partnerima Sebastianom Ingrossom i Steveom Angellom izbacio 'Get Dumb' pod zajedničkim imenom Swedish House Mafia.

SHM su u sljedećih pet godina potpuno preuzeli primat na komercijalnoj house sceni izdavajući hit za hitom. Sve je počelo kolaboracijom s Pharellom u 'One (Your Name)', a nastavilo se s 'Miami 2 Ibiza', 'Save The World' i 'Antidote'. Nakon pet godina vladanja svijetom grupa je objavila da će turneja 2012. biti njihova posljednja. Sa ili bez svojih švedskih house mafijaša Axwell ostaje u krugu najtraženijih DJ-a na planeti. Britanski DJ Magazine ga je prošle godine svrstao na 12. mjesto najboljih na svijetu, a sudeći prema prekrcanom rasporedu Axwell će još puno godina ostati na samom vrhu.

Ulaznice za nastup Axwella već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 26. srpnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Josip Suta
Tina Urlić
Dominik Matijaš
Toni Perić
Matea Žuvelek