LET IT SHINE

Ekskluzivno pogledajte spot BarbareTucker i PlayOne

16.07.2012 u 11:59

Bionic
Reading

Singl 'Let it shine' koji potpisuje popularni hrvatski producentski dvojac PlayOne koji čine Darko Juranović-D`Knock i DJ Fresh Jay u suradnji s kraljicom house glazbe Barabarom Tucker konačno je dobio i svoje video izdanje, koje možete pogledati ekskluzivno na tportalu

PlayOne i Barbara Tucker snimili su spot za pjesmu 'Let it shine'. Produkciju kompletne izrade potpisuje 'UltraStar Video', režiju DJ Fresh Jay, a koprodukciju kompanija '5 Group'. U spotu

se pojavljuju poznati hrvatski modeli Josipa Janković i Ester Berišić koje su pokazale i odlične glumačke sposobnosti. Make up i styling potpisuje Nicole Massan, a hairstyling Lana Škurić – Beauty centar Betty Boop.

'Let it shine' singl i video najavljuju kompilaciju 'Green Gold Music' u izdanju Hit Recordsa, te predstavljaju hrvatsku klupsku produkciju u punom sjaju, a Barbara Tucker kao svjetska diva sa svojim gostovanjem daje težinu potrebnu za internacionalni uspjeh.

Scene performansa PlayOnea u zagrebačkom klubu Green Gold, atraktivni modeli, Barbara i cijeli vizualni identitet spota više nego zorno dočaravaju priču singla 'Let it shine', koji će doživjeti i međunarodnu promociju pod okriljem jednog od vodećih svjetskih house labelova Defected Records.

Barbara Tucker i PlayOne