DIGITALNO USKRSNUĆE

Amy Winehouse na listi za nove holograme

16.07.2012 u 07:19

Bionic
Reading

Listi koju čine Tupac, Hendrix, Morrison i Elvis mogla bi se pridružiti i Amy Winehouse

Ostvari li se barem pola najava o hologramskim uskrsnućima glazbenih legendi, koncerti u 21. stoljeću mogli bi uistinu postati znanstvenofantastični romani u stvarnosti – nakon uspjeha hologramskog nastupa pokojnog Tupaca Shakura te najava o 'hologramskim uskrsnućima' Elvisa Morrisona i Hendrixa, sada se i Amy Winehouse našla na listi potencijalnih kandidata za digitalno ustajanje iz groba.

Mitch Winehouse, otac Amy Winehouse, razgovarao je za britanski tabliod The Sun, potvrdivši da se spremaju čak dva nova albuma njegove pokojne kćeri, ispunjena neobjavljenim pjesmama, nakon čega je dodao:

'Glazba je Amy bila najvažnija stvar i siguran sam da će je puno ljudi htjeti ponovo čuti kako pjeva. Sve ovisi o tome što njezini obožavatelji žele da bi održali sjećanje na životu. Ako je to knjiga, album ili hologram, neka.'

No Mitch je dodao i to da će, uskrsne li Amy kao hologram, izbjegavati njezin nastup, jer teško mu je kao ocu gledati snimke njezinih nastupa na TV-u, a kamoli njezinu hologramsku projekciju na pozornici.