Glazba MASSIMO ODUŠEVIO, SLIJEDI JOSIPA

Split dobio jedinstvenu pozornicu

Spomen-park Sustipan, po mnogima uvjerljivo najromantičnije mjesto u Splitu, na dvije noći pretvoren je u jedinstvenu, spektakularnu scenografiju: koncertom Massima Savića u četvrtak navečer otvoren je projekt San sustipanske noći, dok u petak navečer nastupa Josipa Lisac

'Začuđujući, čudesan ambijent!' otelo se Massimu usred nastupa, na kojemu je u trosatnoj svirci i on sam zajedno s osmeročlanim bendom briljirao.

Koncert na Sustipanu, nekadašnjem groblju pretvorenom prije šezdesetak godina u spomen-park okružen morem s jedne i panoramom Splita s druge strane, jedinstvena je ideja bračnog para Nicolla iz Splita, koji su se doista svojski potrudili - od razglasa, preko rasvjete, do spektakularnog vatrometa, sve je savršeno štimalo. Oko tisuću Splićana na nogama, u VIP zoni ili jednostavno izvaljenih na travi doslovce je uzdisalo.

Oduševljenoj publici Massimo je servirao red starih i novih pjesama, koje je povremeno prekidao hitovima Azre, Arsena Dedića i Bijelog dugmeta. Bio je prisiljen tri puta izaći na bis, a posljednji je zaključio vrlo angažiranom izvedbom Oliverovog hita 'Stine'. Od Josipe Lisac očekuje se najmanje jednako snažan i emotivan nastup.
50078,160138,133770,188161
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više