tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+8
Pula
+15
Rijeka
+15
Zadar
+15
Split
+15
Dubrovnik
+16

NAGRADNJAČA

m.tportal.hr vas vodi na Terraneo

Za sve čitatelje našeg mobilnog portala, a povodom izlaska njegovog redizajna, pripremili smo nagradnjaču u kojoj možete osvojiti ulaznice za Terraneo festival!

Datum objave:
13.7.2012 11:06

Zadnja izmjena:
23.7.2012 11:13

Vezane teme

Ono što morate napraviti jest pratiti našu mobilnu verziju na m.tportal.hr na kojem ćete pronaći poveznicu koja će voditi na detalje o nagradnjači. U nagradnjači poklanjamo 5x2 festivalske ulaznice.

Malo pomoć oko sudjelovanja - ovako izgleda ilustracija koja vodi na nagradnjaču:

Terraneo festival


Za sve vas koji želite najnovije vijesti na zaslonima svojih mobilnih uređaja pripremili smo novi, pregledniji, lakši za snalaženje i sadržajem bogatiji mobilni tportal.hr. Već poznatim sadržajima kao što su vijesti, zabavni sadržaji i fotogalerije te servisi tportala, primjerice mobilni telefonski imenik, informacije o aktualnim događanjima: rasporedi koncerata, kino i kazališnih predstava, dodali smo i neke nove, pa ćete tako odsad putem mobilnih telefona moći čitati i kolumne tportala - Zorana Šprajca, Robija K. i drugih - te pratiti o čemu pišu naše blogerice na ModaKomoda i SjediIjedi.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Jelena Gabrić
Nikola Fadljević
Bojana Manojlović
Jasmina Simi
Danielle Matijaca


Ulaznice šaljemo poštom na kućnu adresu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr