tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+2
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+9

NAGRADNJAČA

m.tportal.hr vas vodi na Terraneo

Za sve čitatelje našeg mobilnog portala, a povodom izlaska njegovog redizajna, pripremili smo nagradnjaču u kojoj možete osvojiti ulaznice za Terraneo festival!

Datum objave:
13.7.2012 11:06

Zadnja izmjena:
23.7.2012 11:13

Vezane teme

Ono što morate napraviti jest pratiti našu mobilnu verziju na m.tportal.hr na kojem ćete pronaći poveznicu koja će voditi na detalje o nagradnjači. U nagradnjači poklanjamo 5x2 festivalske ulaznice.

Malo pomoć oko sudjelovanja - ovako izgleda ilustracija koja vodi na nagradnjaču:

Terraneo festival


Za sve vas koji želite najnovije vijesti na zaslonima svojih mobilnih uređaja pripremili smo novi, pregledniji, lakši za snalaženje i sadržajem bogatiji mobilni tportal.hr. Već poznatim sadržajima kao što su vijesti, zabavni sadržaji i fotogalerije te servisi tportala, primjerice mobilni telefonski imenik, informacije o aktualnim događanjima: rasporedi koncerata, kino i kazališnih predstava, dodali smo i neke nove, pa ćete tako odsad putem mobilnih telefona moći čitati i kolumne tportala - Zorana Šprajca, Robija K. i drugih - te pratiti o čemu pišu naše blogerice na ModaKomoda i SjediIjedi.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Jelena Gabrić
Nikola Fadljević
Bojana Manojlović
Jasmina Simi
Danielle Matijaca


Ulaznice šaljemo poštom na kućnu adresu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr