Glazba T-MOBILE INMUSIC FESTIVAL

Besplatno kampiranje i 40 posto jeftiniji prijevoz vlakom

  • Autor: I. T.
  • 8.5.2009 14:23:09
  • 8.5.2009 13:58:03

Posjetiteljima ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala omogućeno je besplatno kampiranje na Otoku hrvatske mladeži, rezervacija besplatnih Tuborg Green šatora te odobren popust od 40 post na povratne karte HŽ-a

Za ostvarivanje mogućnosti besplatnog kampiranja potrebno je posjedovati dvodnevnu festivalsku ulaznicu i unaprijed rezervirati mjesto za kampiranje. Posjetiteljima u kampu će na raspolaganju biti cjelodnevna usluga ugostitelja, a imaju i mogućnost unošenja hrane i pića u kamp. Broj mjesta za kampiranje je ograničen, a više o postupku rezervacije možete saznati ovdje.

Posjetiteljima koji žele kampirati na prostoru festivala, a ne nose vlastiti šator, partner festivala Tuborg Green omogućava posebnu pogodnost rezervacije šatora za dvije osobe, i to besplatno. Prvih 100 najbržih kampera koji pošalju rezervaciju za kamping mjesto na T-Mobile INmusic festivalu osigurat će svoj besplatni šator za dvoje!

Hrvatske željeznice odobrile su svim posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala popust u visini 40 posto od redovne prijevozne cijene na svim relacijama s područja Republike Hrvatske te s područja Republike Slovenije do Zagreba i natrag, za vrijeme trajanja festivala.

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice, putnici su prilikom kupnje prijevoznih karata dužni izjaviti da putuju na ovu manifestaciju. Prijevozna karta mora biti isključivo povratna i ovjerena žigom organizatora T-Mobile INmusic festivala. Ovjeravanje prijevoznih karata se vrši na ulaznoj blagajni festivala. U slučaju neovjeravanja prijevozne karte, u povratku se doplaćuje razlika cijene do punog iznosa. Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više