SPLITSKI SPEKTAKL 10. KOLOVOZA

24-satni party uz Ingrossa i Moralesa u Rivi

04.07.2012 u 13:02

Bionic
Reading

Treće izdanje Discotheque Riva, spektakularnog ljetnog partyja na kojemu se očekuje između 10 i 20 tisuća ljudi, 10. kolovoza u Split dovodi Sebastiana Ingossa, člana najtraženije svjetske dance atrakcije Swedish House Mafia, te Grammyjem nagrađenog majstora house glazbe Davida Moralesa

Glavna splitska šetnica ponovno će se pretvoriti u 'najveću svjetsku diskoteku na otvorenom', a događaj pod pokroviteljstvom Heinekena već se reklamira kao najznačajniji ovog ljeta.

Poučeni iskustvima iz protekle dvije godine, organizatori su odustali od formiranja više sektora te kompletnu Rivu otvorili za sve posjetitelje, a organizirat će se i after party u šumi plaže Bene na Marjanu pa će ovogodišnje izdanje Discotheque Riva trajati puna 24 sata.

Press konferencija

'Riva je naša najveća prednost, to je spektakularna scenografija koju nitko nema i zbog koje najveće zvijezde pristaju doći u Split. Možemo najaviti vrhunsku produkciju, vrlo kvalitetan razglas i raskošan laserski show', kazao je u ime organizatora Mladen Bibić, pa zahvalio Splićanima što su prigrlili ovaj projekt. 'U protekle dvije godine nije zabilježena doslovce nijedna prijava policiji, jako dobro surađujemo sa stanarima i vlasnicima poslovnih prostora.'

Nakon završetka programa na Rivi, negdje oko četiri sata ujutro, posjetitelji će se autobusima, taksijima i brodovima taksijima organizirano prevoziti na Bene, gdje će program potrajati čak do 19 sati idućeg dana. I ove godine očekuje se golem broj posjetitelja iz ostatka Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a Hrvatske željeznice ponovno će odobravati 40-postotni popust svim putnicima s kartom za splitski party.

Ingrosso, glavna ovogodišnja zvijezda, navodno je prilično zahtjevan: tražio je 24-satnu zaštitu tjelohranitelja, hostese, pa čak i vodu s okusom kokosa, a nakon nastupa u Splitu želi posjetiti i Hvar kao 'top party destinaciju'. Ulaznice za Discotheque Riva kreću u prodaju od 10. srpnja: prvih tisuću komada prodavat će se po promotivnoj cijeni od 110 kuna u splitskim kafićima Paradiso i Ćakula, nakon toga vrijedi regularna cijena od 160 kuna, a nakon 1. kolovoza ona iznosi 220 kuna. Ulaz u poseban fan pit stajat će 320 kuna, a VIP ulaznice 700 kuna.