KAD SE MALE RUKE SLOŽE

Audio Therapy: Koncert za spas mlade djevojke

03.07.2012 u 14:28

Bionic
Reading

Humanitarni predznak daje na važnosti svakom koncertu, a u Hrvatskoj se rađa i posebno vrijedan projekt pod nazivom Audio Therapy

Posebnost ove inicijative je to što će koncerti biti organizirani po potrebi, odnosno kada god se ukaže potreba za pomoć ljudima koji se nađu u velikim zdravstvenim problemima.

Pred realizacijom je drugo izdanje ovoga glazbenog događaja, a nakon što je jesenas prikupljeno 30.000 kuna za Gorana Subotića oboljelog od raka, kreće skupljanje novca za Josipu Kralj.

Josipinoj obitelji su već financijski pomagali i prijatelji s fakulteta i organizirani Dinamovi navijači, a sada će biti održan i koncert 7. srpnja (21 sat) u zagrebačkom skate parku Šupica, Slavonska avenija 3 (kod policije u Heinzelovoj ulici). Sav prihod od ulaznica i pića bit će doniran za terapije obitelji 21-godišnje Josipe, a nastup su potvrdili bendovi: Sane, Rokjor Soksof, Muscle tribe of danger and excellence, Reflex kid, Dryflood i Dosh Lee. Ulaz košta deset kuna

Organizatori se nadaju da će ovaj događaj postati sve važniji i efikasniji servis prikupljanja financijske pomoći za liječenje od raznih bolesti ili nesreća.

Sane uživo