NAGRADNJAČA

Član Rolling Stonesa dolazi u Club Boa Malinska

03.07.2012 u 09:55

Bionic
Reading

U subotu, 7. srpnja, s početkom u 23 sata, održat će se slavljenički 7th season birthday party na kojem će gosti, premijerno u Hrvatskoj, biti rock/funky bend Bernard Fowler & Stevie Salas iz Los Angelesa

Bernard Fowler 20-godišnji je član Rolling Stonesa; sudjelovao je na 14 posljednjih albuma tog velikog svjetskog rock banda. Također je i dio većine solo projekata članova banda. Uz karijeru kao dio Stonesa, ovaj svestrani glazbenik, tekstopisac, producent i glumac nastupio je uz velika svjetska imena glazbe kao što su Duran Duran, Alice Cooper, Yoko Ono te brojna druga.

Uz Fowlera, u Club Boa dolazi i jedan od najvećih gitarista svih vremena - Stevie Salas. Salas je između ostalog i gitarist na solo projektima Mick Jaggera, a gostovao je i na turnejama Roda Stewarta. Njegov album 'Back from the living' 1995. proglašen je albumom godine, ispred Aerosmitha i Rolling Stonesa!

Svjetski poznat dvojac, jamstvo je jednog od najboljih partyja ove sezone na Jadranu, a iz Cluba Boa najavljuju party kao uvod u sezonu punu gostovanja u kojoj će, između ostalih nastupiti i zvijezda dance glazbe Sasha Lopez te legendarni house projekt Freemasons.

Ulaz na party je slobodan, a mi nagrađujemo jednog čitatelja stolom za četvero uz bocu vrhunskog šampanjca.

Bernard Fowler & Stevie Salas - A Change is Gonna Come

Dobitnica je Yvette Premru! Čestitamo!