NE ODUSTAJE OD EUROSONGA

Jacques Houdek: Eurosong mi je još uvijek san

28.06.2012 u 18:21

Bionic
Reading

Gostujući na Narodnom radiju i promovirajući svoj novi album 'Meni za ljubav', jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača priznao je kako bi nas volio jednom predstavljati na Eurosongu. Njemu je to i dalje veliki izazov

'Bile su ovo dvije najteže godine u mom životu, ali novi album ne zvuči tako', rekao je Jacques Houdek na Narodnom radiju gdje je publici premijerno predstavio novi album 'Meni za ljubav'.

Gostujući u 'Glazbenom showu', voditelju Daliboru Petku priznao je da je razmišljao album nazvati 'menu' za ljubav, ali su se predomislili u zadnji trenutak. Priča oko novog Jacquesovog CD-a krenula je s pjesmom 'Stotinama godina', s prošlogodišnje Dore, gdje mu je pobjeda izmakla za dlaku. 'Žao mi je što tada nisam otišao, ali ne s pjesmom 'Celabrate', već upravo s pjesmom 'Stotinama godina'. Sve se događa s razlogom i kad bude suđeno, ići ću', rekao je pjevač potvrđujući da mu je Eurosong još uvijek veliki san i izazov. 'Nadam se da jednom na toj pozornici bude bilo mjesta i za mene, doslovno', našalio je Jacques

Njegova najveća zagovornica, bivša šefica hrvatske delegacije Ksenija Urličić rekla je da se s Jacquesom sigurno ne bismo našli izvan finala. 'On je prvo ime naše scene, a sve što radi zvuči duboko i humano', rekla je Urličićka što je Jacquesa ostavilo bez teksta.

U studiju su se izmjenjivali gosti. Bojan Jambrošić otkrio je da mu je Jacques prvi kolega koji mu je prišao i udijelio savjet da se čuva piranja na sceni. Predrag Martinjak Peggy koji je producirao novi album rekao je da su sve prve snimke bacili u smeće, a nekadašnja pjevačica ET-ja, Andrea Ćubrić u studio je ušla pokazavši svoj trudnički trbuščić.

'Bit će curica i Jacques će biti kum', rekla je Ćubrić koja je u petom mjesecu trudnoće. Javila se i Josipa Lisac, kod koje Jacques svaki mjesec odlazi na edukaciju. 'Teška su vremena, ali još uvijek je privilegija baviti se glazbom', rekao je Houdek koji se za potrebe snimanja omota razgolitio, no goli trbuh barem još neko vrijeme nećemo vidjeti.