DISCOTHEQUE RIVA!

Split je spreman za disko ludnicu

27.06.2012 u 14:06

Bionic
Reading

Treće izdanje Discotheque Rive, Disko ludnica, održat će se 10. kolovoza uz mnoštvo iznenađenja koja će posjetitelje održati budnima

Discotheque Riva već je prve godine održavanja, 2010, najpoznatiju splitsku šetnicu na jednu noć pretvorila u najveću svjetsku diskoteku na otvorenom u sklopu koje je nastupio Carl Cox. Dvanaest tisuća posjetitelja potvrdit će da je provod bio fantastičan.

Godinu dana kasnije novi zvukovi svjetski poznatih izvođača kao što su Faithless Sound System, Fedde Le Grand, Felix da Housecat i James Zabiela, specijalna pozornica, vatromet, jedinstveni laser show, pjena party, oduševili su više od sedamnaest tisuća posjetitelja iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Očekivanja su i ovaj put velika, što za organizatore predstavlja iz godine u godinu sve veći izazov na koji su spremni odgovoriti te zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje dobre glazbe i vrhunskog provoda. Hrvatska i Split projektom Discotheque Riva dodaju našoj turističkoj ponudi novu dimenziju, a o ovogodišnjem događaju na splitskoj Rivi u Hrvatskoj i zemljama diljem svijeta pričat će se još dugo nakon završetka ljeta.