Glazba ZBOG PROSVJEDA FANOVA

Zaustavljena prodaja Elvisove grobnice na dražbi

  • Autor: V. G.
  • 25.6.2012 12:22:10
  • 25.6.2012 9:00:00

Što je još ostalo za prodati od Elvisovog naslijeđa, pitali su se. Odgovor - grobnica u kojoj je ležalo njegovo mrtvo tijelo!

  Ali nisu baš svi odmah prigrlili ovu ideju kao genijalnu – Washington Post piše da je privatna grobnica na groblju Forest Hill u Memphisu trebala biti ponuđena na dražbi Julien's Auctions, kao svojevrsna rock memorabilija, ali zbog prosvjeda fanova od toga se odustalo u posljednji tren.

Naime, Elvis Presley u toj je grobnici ležao mrtav dva mjeseca prije nego je preseljen i pokopan u Gracelandu (kasnije i njegova majka), no već godinama ona zjapi prazna pa se sada trebala naći u prodaji, iako obožavatelji i dalje 'hodočaste' do nje.

Sve to samo je dio nove rasprodaje Elvisove prošlosti – ususret pričama o tome da će Kralj rocka uskoro 'uskrsnuti' kao hologram, u veljači ove godine na dražbi se prodavao Elvisov zub, a zamalo i različiti predmeti vezani uz obdukciju njegovog mrtvog tijela, od čega se odustalo kada su stručnjaci objasnili da je od Elvisove autopsije pa do danas ta oprema sterilizirana puno puta.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više