POČETAK TURNEJE

Fatboy Slim nastupao pred 50 tisuća fanova

18.06.2012 u 15:32

Bionic
Reading

Legendarni Fatboy Slim održao je početkom lipnja svoj kultni Big Beach Boutique na stadionu Amex u Brightonu pred više od 50 tisuća fanova

U dva dana – 1. i 2. lipnja – publika je mogla uživati u nastupima poznatih DJ imena poput Carla Coxa, Neroa, Luciana, MayeJane Coles, 2 Bearsa, Annie Mac i mnogih drugih, a glavna zvijezda obiju večeri bio, dakako Fatboy Slim. Ovaj izniman megadogađaj impresivan je bio i s produkcijske strane. Stadionom je dominirao ogroman LED ekran površine 600 kvadrata koji se prostirao gotovo cijelom dužinom igrališta i razglas jačine 385.000 W.

Upravo danas Fatboy Slim će nastupiti na slavnom Sonar Festivalu u Barceloni, a sutra kreće put Mallorce gdje svira u glasovitom klubu BCM. Bit će to zadnja dva nastupa prije nego što dođe u 'hottest club on the Adriatic' kako ga je nazvao u posebnom videu snimljenom samo za tu priliku.

U dubrovački Culture Club Revelin Fatboy Slim stiže u petak, 22. lipnja. Gostovanje Fatboy Slima u Revelinu bit će njegov prvi klupski nastup u Hrvatskoj dosad i jedan od vrhunaca kompletne party sezone u Dubrovniku i na Jadranu. Multitalentirani glazbenik, producent, DJ, remikser, glazbeni inovator I hitmaker Fatboy Slim je jedan od najpoznatijih i najpozitivnijih ličnosti cjelokupnog entertainmenta. Za ulazak u antologiju plesne glazbe bio je zaslužan album 'You’ve Come A Long Way Baby' i njegovi megahitovi 'Praise You', 'The Rockafeller Skank', 'Right Here Right Now' i 'Gangster Tripping' koji su i dan danas sastavio dio špice večeri svakog kluba koji drži do sebe, ali i popularne klupske večeri 'Big Beat Boutique' i brojni remiksevi poput onih za Beastie Boyse i Cornershop.

Od ponedjeljka, 11. lipnja, u ponudi se nalaze pretprodajne ulaznice po 199 kuna, a cijena ulaznice na dan nastupa iznositi 249 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na www.ticketpro.hr, gigstix.com i www.kupikartu.ba.