ČISTA BURLESKA

Razgolićene seksi plesačice spremaju spektakl

14.06.2012 u 12:15

Bionic
Reading

Od 20. lipnja u klubu Pink Champagne u samom centru grada Hvara vladat će ekstravagantni i senzualni duh Pariza 20-ih i 30-ih godina u koji će nas uvesti najbolje europske umjetnice kabarea i burleske

Zvijezde kabarea i burleske ispunit će vruće ljetne noći svojim glamuroznim i erotičnim plesnim točkama i pretvoriti Pink Champagne u prvi pravi kabare klub u regiji.

U intimnoj atmosferi za samo 100 gostiju, na pozornici će se izmjenjivati vrckavi kankan, senzualni kabare u toplesu, duh saloona Divljeg zapada, a sve u elegantnom i mističnom tonu, obilježju Pink Champagnea

Crazy Paris Cabaret’ čine najbolje europske plesačice predvođene dvjema zvijezdama Moulin Rougea i Crazy Horse Cabareta iz Pariza koje su 2008. odlučile osnovati i koreografirati vlastiti program koje će nam ponosno izvoditi cijelo ljeto.

Noći dekadencije dodatno će začiniti trenutno najtraženija vrsta zabave za odrasle – burleska. Ta seksi umjetnička forma već godinama doživljava preporod, a dame koje stižu na Hvar iz cijelog svijeta pokazat će nam i zašto.

Velike dive burleske uvest će nas u svijet glamura, ekstravagancije, teatra, cirkusa, a sve to na svojstven zavodnički i humorističan način.