ECHO FESTIVAL, OD 22. DO 24. LIPNJA

Underground festival elektronske glazbe u Makarskoj

13.06.2012 u 13:15

Bionic
Reading

Novi festival elektronske glazbe Echo Festival od 22. do 24. lipnja će na prekrasnu makarsku plažu dovesti neka od najsvježijih i najboljih imena europske house, tech i bass scene

Hrvatska obala proteklih je godina postala nezaobilazna ljetna destinacija za ljubitelje elektronske glazbe, a dugoj festivalskoj listi idući se tjedan pridružuje još jedan član – Echo Festival prvi underground festival elektronske glazbe u Makarskoj.

Smješten na jednoj od najljepših i najzabavnijih makarskih plaža kojom dominira Buba Beach Bar, Echo Festival će u tri dana, od 22. do 24. lipnja, predstaviti najsvježija imena europske house, tech i bass scene poput Inxeca, Drooga, Korelessa, Midlanda, Pariaha i mnogih drugih. Uz bok tim izvođačima nastupit će domaće klupske snage: CFSN DJs, Petar Dundov, Pete Dux, Underground Control Crew i Toni Juranović

Na tromeđi između čistog mora, borove šume i pogleda na impozantnu planinu Biokovo, Echo plaža će svakodnevno pružiti 16 sati glazbe (od podne do pet ujutro) na dvije festivalske bine; jednoj u sjeni borova uz Beach Bar Bubu i drugoj na žalu, tik uz more. Mješavina funka, soula, hip hopa i reggaea savršeno će pristajati popodnevnom izležavanju na plaži, dok će plesniji zvukovi housea, techa i bassa rasplesati posjetitelje do jutarnjih sati.

Buba Beach

Ono što čini Echo Festival drukčijim od ostalih ljetnih događanja jest odmak od komercijalnog zvuka i fokus na kvalitetnim izvođačima čije vrijeme tek dolazi te prijateljska i intimna atmosfera festivala koji garantiraju da će ovo biti jedno od najuzbudljivijih događanja ovog ljeta.

S cijenom ulaznica od samo 75 kuna na dan i festivalskom ulaznicom od 180 kuna za tri dana, Echo Festival je izašao u susret domaćoj publici. Cijene smještaja su isto tako prihvatljive: u hladu i na 100 metara od festivalske plaže, stoji oko 75 kuna i uključuje sve pogodnosti koje se mogu očekivati od prvoklasnog kampa. Apartmani su dovoljno blizu tako da nije potreban prijevoz i u prosjeku stoje 150 kuna po osobi i po noćenju. Kao veliki turistički centar, Makarska nudi i niz drugih vrsta smještaja kao što su hoteli, hosteli i bungalovi.

Pored glazbenog elementa, Echo Festival uključuje cjelodnevni bungee jump te niz vodenih sportova: jetski, tubing i parasailing. Na samo 15 minuta šetnje od centra Makarske, Echo Festival pruža posjetiteljima i jedinstven doživljaj jednog od najljepših gradova na obali prije samog vrhunca sezone.

Lista izvođača

DJ and Sound Stage:
Inxec / Droog / Cozzy D / Lee Brinx / Alexis Raphael / Max Chapman / Doubting Thomas LIVE/ Jonny Cade / Mandy Jordan / Terrik Mode / Mike Gill / Jenkyns

Simply Stage:
Koreless / Midland / Pariah / S.P.Y / Lenzman / SpectraSoul / Deadboy / Hackman / Klic
Pedestrien / Bailey / Ant TC1 / Zero T / Tes La Rok / Von D