POZDRAVIO OBOŽAVATELJE

Bruce Springsteen u Trstu pričao i na hrvatskom

12.06.2012 u 21:17

Bionic
Reading

Bruce Springsteen u Trstu na stadionu Nereo Rocco održao još jedan sjajan koncert u sklopu svoje aktualne turneje na kojoj promovira novi i hvaljeni album 'Wrecking Ball', a publici se obratio i na hrvatskom jeziku

Za razliku od Firenze u kojoj je je nastupao u iznimno kišnim uvjetima, sinoć su se tmurni oblaci razišli prije početka koncerta.

Obožavatelji su se slili u Trst iz ranih dijelova Italije i susjednih zemalja pa tako i Hrvatske.

Predstavnici Menarta, zastupnika Sony Musica u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i cijeloj regiji ex Yu direktor Branko Komljenović i Željkica Makanec iz promocije licenčnih izdanja, imali su priliku održati sastanak s menadžmentom Brucea Springsteena te kratko popričati sa slavnim Bossom!

I menadžment i Bruce Springsteen bili su toliko oduševljeni činjenicom koliko je hrvatskih obožavatelja došlo na koncert u Trstu da je slavni Boss odlučio spontano prije izlaska na pozornicu naučiti nekoliko riječi na hrvatskom i iznenaditi publiku! Tako je pri izlasku na pozornicu nakon pozdrava talijanske publike uzviknuo i 'Dobra večer, Croatia!' te nakon toga dodao 'Kako ste?' na što je veliki dio publike iz Hrvatske oduševljeno reagirao.