Glazba STROGA MAJKA

Estelle je kao dijete slušala samo religioznu glazbu

Roditelji pjevačice Estelle bili su vjerski fanatici koji nisu dopuštali sekularnu glazbu. Ipak, uvjerila ih je da hip-hop koji je slušala nije zlo, te je krenula svojim putem

Svjetska R’n’B zvijezda Estelle dolazi u Umag na 23. ATP Vegeta Croatia Open, koji se održava od 5. do 15. srpnja. Estelle će svoj prvi nastup u Hrvatskoj održati u subotu, 14. srpnja, a ulazak je na ovaj koncert, kao i na sva ostala događanja ATP Party Nights programa, slobodan.

Hitovi britanske glazbenice dobro su poznati našoj publici, omiljena je njezina pjesma 'American Boy' u suradnji s američkim reperom Kayneom Westom te hit 'One love' koji je radila u suradnji s Davidom Guettom.

Mlada umjetnica ove godine izdala je i album 'All of me' koji će također uključiti u svoj nastup u Umagu. Odrasla je u siromašnoj obitelji, a roditelji su joj bili vjerski fanatici koji nisu dopuštali sekularnu glazbu. Ipak, uvjerila ih je da hip-hop koji je slušala nije zlo, te je krenula svojim putem.

Uz Estelle na ATP turniru nastupit će i Oliver, Gustafi, Jinxi, TBF i ATP Stars Bend te velikani elektroničke glazbe Fred Hush & Brook Johnston Herr, Freemasons...
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više