NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert Leningrad Cowboya

05.05.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Leningrad Cowboys svojom energičnom glazbom te odličnim scenskim nastupom izvode parodiju na klišeizirane rock zvijezde, a njihovoj genijalnosti moći ćete svjedočiti uživo već ovoga petka, 8. svibnja, u Tvornici kulture. Tportal.hr ovom prilikom vodi najsretnije čitatelje na koncert (2x1)

Priča o najčudnijim kaubojima na svijetu krenula je filmom Akija Kaurismäkija 'Leningrad Cowboys go America' koji je proslavio Kaurismäkija kao vrsnog redatelja te utro put nastanku jedinstvene glazbene senzacije. Nakon što je za potrebe filma Kaurismäki angažirao postojeći bend Sleepy Sleepers uz još nekoliko drugih glazbenika, oni su nakon filma oformili i pravu pravcatu grupu pod imenom Leningrad Cowboys

Njihovo posljednje gostovanje, upravo u Tvornici kulture, bilo je doslovce urnebesno, a koncert rasprodan! Stoga ne zaboravite nabaviti ulaznice na vrijeme i osigurati mjesto na najluđem tulumu u gradu, jer Leningrad Cowboys imaju jedan od najnevjerojatnijih nastupa koje ćete ikada vidjeti i iskusiti. Na svakom nastupu, za točno 10 minuta i 27 sekundi, publika naglo podivlja, a moto Leningrad Cowboya 'proizvodite traktore, ne rat' postaje stvarnost. Karma postaje sve pozitivnija, a osobni dojam impresivan. Prema tome, svaki nastup je neponovljivo pozitivno iskustvo.

Po jednu ulaznicu osvojili su:


Dalibor Antunović
Kristina Gačević