Glazba ODMOR IZ SNOVA

Dođite na plesni Salsa Beach Splash Festival!

  • Autor: tportal.hr
  • 4.6.2012 15:04:53
  • 4.6.2012 13:56:48

Zbog posla i brzog života, nikako da nađete vremena učiniti nešto i za sebe? Istražite svoje životne strasti i prepustite im se

Salsa je jedinstveni fenomen koji je začinio živote milijunima ljudi diljem svijeta, naučio ih uživati u ljepoti pokreta, neverbalnoj komunikaciji i unio novu strast u njihove živote.

Salsa Beach Splash Festival vam može pomoći da probudite plesača u sebi, da naučite komunicirati tjelima i da upoznate novog sebe kroz pokret i glazbu!

U prekrasnom Solaris Beach Resortu u Šibeniku, u zemlji bogatoj prirodnim ljepotama i znamenitostima, Hrvatskoj, održava se festival plesa koji okuplja zaljubljenike u ovaj zarazni ples iz svih kutaka svijeta. Festival se sastoji od radionica sa poznatim svjetski instruktorima salse, non-stop zabavom na plaži te glamuroznim večernjim plesnim partijima sa šou nastupima.

Priuštite sebi i svom partneru ove godine nešto posebno i drukčije. Ako niste u vezi – dođite, upoznajte hrpu novih otvorenih ljudi, zaljubite se u salsu i prepustite se ljetnim čarima.

Uz miris mora i palmi, na prekrasnoj pješčanoj plaži i zvukove salse nitko ne može ostati ravnodušan i ne zaplesati...
Prepustite se i zaplivajte zavodljivim ritmovima salse u idealnoj plesno – ljetnoj kombinaciji!

U Beginner paketu dobivate dvije radionice dnevno od utorka (24. srpnja) do nedjelje (30. srpnja) koje će vas uvesti u svijet salse te vam pokazati kako je lako i zabavno prepustiti se neodoljivim čarima ovoga plesa, ulaz na sve večernje partije festivala (svaku večer od utorka, 24. srpnja, do ponedjeljka, 31. srpnja) te ulaz na uzbudljivi pool parti u subotu! Također ste pozvani na veliki plesnjak na otvorenome u centru Šibenika, uz glazbu uživo, i na svakodnevne beach partije na nasukanom piratskom brodu na nagrađivanoj bijeloj plaži Solaris Beach Resorta.197247,195018,181552,197176
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više