PRED ZAGREBAČKI NASTUP

Pogledajte kako su M83 rasturili na Coachelli

01.06.2012 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon što su u protekloj godini bili među headlinerima najvažnijih američkih festivala Coachella i Lollapaloza, a večeras nastupaju i na Primavera festivalu u Barceloni, francuski elektro indie velikani M83 u utorak dolaze u zagrebačku Tvornicu, naoružani dvama autobusima i prepunim kamionom opreme, što u suradnji s njihovim originalnim glazbenim izričajem jamči vrhunski spektakl

M83 dolaze na vrhuncu snage u Zagreb promovirati album ‘Hurry Up, We’re Dreaming’, koji je na svim ključnim godišnjim listama 2011. zauzeo mjesto među pet najboljih ostvarenja, i s live produkcijom koja bi trebala zadovoljiti sve one željne izvrsnih i svježih glazbenih događaja.

Kao podrška u Tvornici će nastupiti domaći bend How Convenient, a ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su po cijeni od 140 kuna – organizatori kažu, najjeftinije na cijeloj turneji. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će iznositi 160 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima www.eventim.hr te u knjižari Rockmark, Berislavićeva 13.

Ako vas nismo uvjerili u to da u utorak morate doći na ovaj koncert, pogledajte cijeli nastup M83 na festivalu Coachella i uvjerite se u atraktivnost ovog benda.