RAJ ZA METALCE

Sve je spremno za prvi Metalfest Croatia u Zadru

01.06.2012 u 15:59

Bionic
Reading

Odbrojavanje je započelo! Do početka prvog Metalfesta Croatia koji počinje sutra na lokaciji poluotoka Puntamika u Zadru, ostalo je vrlo malo vremena

Kako kažu organizatori, sve je spremno za domaći HM spektakl godine. Prostor je uređen, popratni sadržaji, postavljanje pozornice pri samom je finalu, vrijeme ugodno, more se polako ugrijava – to je slika Puntamike 1. lipnja 2012. Dakle, sve je spremno za početak dugoočekivanog metal spektakla na obali Jadranskog mora – Metalfesta Hrvatska 2012. Jedinstveni ugođaj i lokacija spremna je primiti metal fanove iz Engleske, Njemačke, Austrije, Italije, Francuske, Skandinavije, iz Hrvatske i regije i mnogih drugih zemalja.

Metalfest Hrvatska održat će se na poluotoku Puntamika koji je sastavni dio grada Zadra, okružen Jadranskim morem s tri strane, što ga čini jedinstvenim i najljepšim festivalom u Europi. Festivalsko će područje biti locirano gotovo more, uz kamenite i šljunčane plaže.

Profesionalno opremljen kamp, nositelj međunarodnog priznanja Plava zastava, blizina autobusne stanice, hoteli, hosteli, apartmani, plaže, bankomati, parkirališta, benzinska crpka, trgovine, dodatni sadržaji poput Zadar Dark Ride ili Aftershow Adventure njegovi su aduti.

Metalfest Croatia koji traje od 2. do 5. lipnja ugostit će brojna imena iz ovog neuništivog žanra među kojima i Megadeth, Fear Factory, W.A.S.P., Kreator, Blind Guardian, Hypocrisy, Symphony X, Behemoth, Vader, In Extremo, Dark Tranquillity, Moonspell, Ensiferum, Death Angel, i mnoge druge.

Podsjećamo da je ulaz na prvi dan festivala, na kojem će osim AC/DC cover bnd Problem Child biti i drugih zanimljivih atraktivnih sadržaja, za sve posjetitelje slobodan, a program počinje od 16 sati.

Vrhunski line-up, jedinstvena lokacija, kvalitetni smještajni kapaciteti, atraktivni popratni sadržaji, popusti na putovanja i više nego pristupačne cijene ulaznica razlozi su da Zadar i Metalfest Hrvatska budu pravi izbor za početak festivalske sezone 2012. godine.

Organizatori podsjećaju da su ulaznice za Metalfest Croatia 2012 jeftinije još jedan dan!

Detaljnije o festivalu
   

192669 ,170211 ,159955 ,185965