NAGRADNJAČA

Opća opasnost u Splitu - dobitnici

06.06.2012 u 11:37

Bionic
Reading

Rock grupa Opća opasnost 8. lipnja gostuje na ljetnoj terasi Hemingway bara u Splitu. Bit će to veliki koncert za sve poklonike ovog banda, koji se nakon devet godina vratio na scenu u svojoj najkreativnijoj postavi i objavio novi album 'Vrati se na svjetlo', koji je oduševio i publiku i kritičare. A tportal.hr je pripremio 2x2 ulaznice za svoje čitatelje.

Splićane očekuje pravi rock spektakl uz najnovije hitove s albuma 'Vrati se na svjetlo', među kojima je i 'Pobjego sam', nominiran za HIT godine diskografske nagrade Porin.

Nedavno je izašao i novi spot za pjesmu 'Tvoje ime čuvam'. U spotu je glavna uloga pripala sjajnom glumcu Mladenu Vuliću, za kojeg je manje poznato da je bio prvi pjevač grupe Opća opasnost.

Mladen Vulić je kratku pjevačku karijeru zamijenio glumačkom u kojoj ga pamtimo po brojnim ulogama, a trenutačno je angažiran kao jedan od glavnih likova u seriji 'Larin izbor'. 'Tvoje ime čuvam' čak je sedma pjesma koja je od objavljivanja albuma prošloga ljeta dospjela u eter.

Slavonski hard rock majstori će svojom energijom i prijateljskim pristupom prema publici dati sve od sebe i prirediti pravu rockersku atmosferu koje su Splićani sigurno željni.

Početak koncerta je u 23 sata, cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn, a na dan koncerta 50 kn. Ulaznice možete kupiti u Hemingway baru na adresi 8 Mediteranskih igara 5, Split.


Po dvije ulaznice su osvojile:

Nela Hrgović
Petra Čutura