Glazba NAGRADNJAČA

Hideout launch party u splitskom klubu O'Hara

  • Autor: tportal.hr
  • 1.6.2012 15:09:11
  • 30.5.2012 10:35:53

Kako bi skratili iščekivanje do najvećeg glazbenog festivala na Jadranu, Hideout festivala, 2. lipnja će se u splitskom klubu O'Hara odgirati Hideout launch party na dva floora sa 20 izvođača uključujući i Acilectro ekipu, pa će posjetitelji imati priliku osjetiti dašak onoga što ih čeka na Zrću ovog ljeta. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 3x2 ulaznice.

Jedan od partnera Hideout festivala je splitska družina pod imenom Acilectro koju čine Lushi, Pille, Feta i Basic, koji će odigrati ulogu izvođača i predstavnika domaćeg elektronskog zvuka na ovom britanskom festivalu.

Acilectro je još jedna glazbena priča iz Hrvatske koja je svoju afirmaciju pronašla na svjetskom tržištu. Izdavačka kuća s prepoznatljivim i jedinstvenim zvukom čija izdanja se redovito nalaze na play listama najtraženijih svijetskih izvođača kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Jamie Jones, Claude Von Stroke ili Maceo Plex neki od kojih su i headlineri ovogodišnjeg Hideouta.

Uvodnim partijem za Hideout festival popularni splitski klub O'Hara otvara svoju bogatu ljetnu sezonu koja će ponuditi raznoliku paletu događaja za sve glazbene ukuse. Jedno nezaboravno ljeto je pred nama, a počinje već ove subote. Cijena ulaznice za Hideout launch party je 20kn. 


MAIN FLOOR
Pille, Lushi, Feta, Basic, Mariano Mateljan, Malik, Malesh, Miro

BASS/HOUSE/DUBSTEP FLOOR
Inkclear, Basta, Dubok, Oxide, Kid VA, Duda Dudes, Data, Duje Lalin, Daff, D’Bart, Hervie

www.hideoutfestival.com


Po dvije ulaznice su osvojili:

Mihael Šarić
Slavko Pavić
Milan Nikolić196428,195620,196303,196313
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više