NAGRADNJAČA

Pink Studio u klubu Pepermint

30.05.2012 u 08:55

Bionic
Reading

Nakon što se radijskim eterom zavrtila pjesma 'Zadnja stvar' koja je nedavno doživjela i svoje video izdanje u režiji Kristine Bangoure, Pink Studio najavljuje novi album i zagrebački koncert 31. svibnja u klubu Pepermint! A mi smo pripremili 2x2 ulaznice za svoje čitatelje.

Izlazak drugog albuma kojeg su najavili singlom 'Želim ti reći' opasno se bliži, a donosi nam jednako prepoznatljiv power pop zvuk banda i moderne produkcije koja slobodno može stati uz bok svjetskih power-pop izvođača. Na 'Pink albumu' radili su Shot i Erol iz Elementala, a donosi vam 12 novih pjesama! Sve su karakterizirane melodičnim Ivaninim vokalom koji finim premazima klavijatura i čvrstom ritam sekcijom daje pravi štih njihovom sad već prepoznatljivom stilu.

'Nastojimo napraviti što je moguće veći odmak od svega što imamo priliku čuti u Hrvatskoj, pa autorski i produkcijski pratimo svjetske trendove u našem žanru. Imperativ benda je otpočetka bila originalnost u pogledu tekstova i glazbe,' istaknuli su članovi Pink Studija.

Njihovi stariji hitovi s prvog studijskog albuma 'Ne/staješ' i 'Infra Inga' još se uvijek emitiraju na radijskim postajama u regiji, a pjesma 'Jutro poslije' bila je jedna od najtraženiih pjesama hrvatskog radijskog etera u prvoj polovici 2010. godine.

Za Pink Studio 31. svibnja znači dvostruko zadovoljstvo jer na taj dan izdaju svoj novi album, a iste večeri nastupaju u klubu Pepermint. Koncert će biti energični spoj starih i novih pjesama, šarmantni uvod u ljeto i odličan izbor za sve koji žele uživati u plesnim melodijama. Poseban gost na koncertu bit će Metej Milošev, violončelist koji je gostovao i na albumu.

Pepermint, Ilica 24, četvrtak 31. svibnja u 22 sata. Ulaz u klub je besplatan do 22 sata, a nakon 22 sata iznosi 20 kuna.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Leo Jerkić
Kristina Perišić