KRALJ TUC-TUC RITMA

Senna M rasturio raspjevanu četu povratnika iz 90-ih

29.05.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Bez obzira na brojne drage nam pjevače iz 90-ih koji su se u posljednje vrijeme odlučili makar nakratko vratiti na glazbenu scenu, pravog cro-dance povratka nema bez kralja tuc-tuc ritma – Senne M-a

Iako se u eteru Narodnog radija oglasila tek prigodničarski, zapjevavši svoje stare hitove u društvu obitelji, Ivana Plechinger i njen izlet u pjevačke vode najviše su vas razgalili. Tako ste upravo njenom povratku dali 227 klikova, odnosno više od 17 posto.

Zainteresirali su vas i povratnici koji su uz cro-dance vezani tek jednom od svojih pjevačica, Vlatkom Pokos. Upravo glazbenoj veličini iz nešto starijih dana, svima znanim Srebrnim krilima, dali ste 156 klikova, smjestivši ih odmah iza Ivane.

Slijedi još jedna nekadašnja slatkica, Minea, koja se na scenu vratila još prošle godine otkad se javlja tek pokojim singlom, ne žureći u građenju ponovne karijere. Nakon Minee, smjestila se prava cro-dance zvjerka Ella, koja je zainteresirala tek nešto manje od sto klikera. Koračić od njenih 98 našla se Vlatka Pokos sa 95 klikova, koja će, kako je u međuvremenu potvrdila, uskoro dobiti vlastitu emisiju na jednoj od nacionalnih televizija. Znači, ništa od novog petka-metka.

U donjem domu našli su se nekad ultrapopularni Sandi sa 75 klikova i draga nam kreativka Velina kojoj je povratak glazbi ipak bio tek izlet, dok je dušu, srce, vrijedne ruke i novčanik privezala uz cvjećarstvo.

No svi ovi povratnici nisu ni do koljena jednom, jedinom i jedinstvenom Senni M-u koji, da paradoks bude veći, niti ne razmišlja o povratku u glazbene vode. No to vas nije spriječilo da upravo njegovom (ne)mogućem povratku date čak 503 klika, odnosno gotovo 40 posto ukupne brojke, poručivši time jasno i glasno – nema cro-dance povratka bez kralja tuc-tuc ritma – Senne M-a.

'Indijanac', tek jedan u nizu klasika cro-dancea i tuc-tuc ritma