NAGRADNJAČA

Novi tjedan u Tvornici kulture

28.05.2012 u 15:37

Bionic
Reading

Tportal.hr i ovog tjedna poklanja ulaznice svojim čitateljima za koncerte u Tvornici kulture.

29.5.2012. Utorak
Mali Pogon/21h
Ulaznice: 35kn/na dan koncerta 45kn

SUN GLITTERS + MAN ZERO

29. svibnja vas očekuje dvostruki koncert gdje u prvom djelu svoj novi materijal predstavljaju naši post-rock prvaci Man Zero, dok vas u drugom dijelu večeri očekuje nešto potpuno drugačije. Sun Glitters je, naime, pseudonim iza kojeg se krije luksemburški ambijentalno-elektronski majstor Victor Ferreira čija zavodljiva glazba bogata basom i apstraktnim vokalnim semplovima lebdi negdje između chillwavea i dreampopa.


31.5.2012. Četvrtak

Mali Pogon/21h
Ulaznice: 30kn

KRLE I INSPEKTORI

Glede promocije albuma 'Šarengrad 2' u izdanju Croatia Recordsa, Inspektori će u ime 'Inspektorata od udri brige na veselje i manje zafrkancije', promovirati svoj drugi studijski uradak. Prezentirajući pjesme snažnih poruka uglavnom urbane i socijalne tematike te blago sarkastičnog pristupa ljubavnim temama, bend će uz pomoć virtualnog inspektora Želja i njegovih recitacija, u dvosatnom nastupu odpangijati cijeli autorski opus, s nakoliko bonbona, što bi se reklo covera. Pozivamo sva živa bića, željne dobre i originalne zabave da uveličaju ovu svečanost.


1.6.2012. Petak
Mali Pogon/21h
Ulaznice: 25kn

TERAPIJA U TVORNICI

Drugi nastavak proslave 11. rođendana Terapije.net donosi mnogo uzbuđenja! Nastavljajući obljetničku tradiciju otpočetu velikom feštom u Mediki prije točno četiri mjeseca, najstarija živuća hrvatska glazbena web stranica www.terapija.net priređuje novu rođendansku proslavu.


2.6.2012. Subota
Mali Pogon, 21h
Ulaznice: 25kn

GO NO GO
+ WHATS ON TV MAMMA
+ TwO FACES OF GALA

Go No Go istinski su side project sa svim prednostima koje takav koncept banda donosi - entuzijazmom, idejnom svježinom i neopterećenošću u stvaranju i prezentiranju vlastite glazbe. Taj projekt nastao je kao rezultat prijateljstva i glazbenog pobratimstva između Tomislava Šnidarića, gitariste i vokala trenutačno jednog od najuzbudljivijih hrvatskih indie bandova Ruiza (prije toga svirao u Untold i Yes Pes) i Zdravka Šavora, danas gitariste zagrebačkog punk benda Kipera, a prije toga čitavog niza underground uzdanica (spomenimo Garage Monsters i Paruziju). Go No Go zamišljen je kao kreativni poligon za sve one ideje koje ova dvojica iz stilskih ili drugačijih razloga nisu mogli realizirati u matičnim bandovima. Band je kompletiran angažiranjem ritam sekcije koju čine bubnjar Goran Andrijanić, koji je još sredinom 1990-ih svirao u jednom od tada koncertno najaktivnijih i najperspektivnijih indie rock bendova u zemlji Brassnecku te basistica Ivana V. koja je u proteklih nekoliko godina bila aktivna u čitavom nizu underground bandova (spomenimo Don’t Mess With Texas i Mutual Of Omaha).

3.6.2012. Nedjelja
Mali Pogon, 21h
Ulaznice: 35kn/na dan koncerta 50kn

SVE BARABE ZA BARUFE

Ajs Nigrutin & Timbe & Prti Bee Gee & Bvana dokazali su već nekoliko puta da su opasna kombinacija i to na svim razinama. Suradnja ovih repera počela je snimanjem legendarnog 'Pajpa' i emisija na Radio SKC-u pa preko projekta 43zla i brojnim gostovanjima na albumima ili koncertima jedni drugima. I tako sve do dveiljadeipete kada im je jedan čuveni astrolog iz Koteža preporučio da ne surađuju naredne četiri godine jer im je loš horoskop.

Dvije ulaznice za koncert 29. svibnja osvojio je Goran Prodanović

Dvije ulaznice za koncert 31. svibnja osvojio je Tomislav Mađar

Dvije ulaznice za koncert 1. lipnja osvojila je Vlatka Pavić

Dvije ulaznice za koncert 2. lipnja osvojio je Mario Horvatić

Dvije ulaznice za koncert 3. lipnja osvojio je Marko Cindrić